Խորովածի փառատոն

Փառատոնի նպատակն է`
- Հանրության ուշադրությունը մեկ անգամ ևս բևեռել, այն հանգամանքին, որ հետաքրքիր կյանք կա նաև Երևանից դուրս
- Նպաստել տարածաշրջանի սոցիալ-տնտեսական զարգացմանը
- Նպաստել քաղաքի բրենդավորմանը
- Մասսայականացնել և ճանաչելի դարձնել խորովածի պատրաստման ավանդական և տեսակները
- Խորովածի տեսակների պատրստման արժանահիշատակ նյութերի ներկայացում
- Փառատոնի տարածքի կառավարում
- Փառատոնի մասնակիցների՝ հանրության ժամանցի կազմակերպում
- Մասնակից թիմերի ձևավորումը
- Ազգագրական ավանդույթների ներկայացում
- Զանգվածային լրատվամիջոցների օժանդակությամբ փառատոնի լուսաբանում Խոհանոցը ոչ միայն նյութական, այլ նաև ազգային հոգևոր, մշակութային արժեք է
Տաղավարների պատրաստ լինելուց 30 րոպե անց մասնակից թիմերը 10-15 րոպե ինտերվալով սահմանված վիճակահանության կարգով կներկայացնեն իրենց մրցույթային կերակրատեսակները: Մրցույթային կերակրատեսակները մրցակցելու են հետևյալ անվանակարգերում.
- Լավագույն համ
- Լավագույն տեսք
- Լավագույն մտահաղացում
- Բացարձակ հաղթող Փառատոնի հյուրերը հնարավորություն կունենան համտեսելու խորավածի բազմազան տեսակներ և մասնակիցը լինելու գեղարվեստական մասի տոնախմբության
Գեղարվեստական մասը կտևի 3-ից 4 ժամ:
Փառատոնի ծրագիր
15:00 – Հանդիսավոր բացման արարողություն
15:30 – ՀԳեղարվեստական մաս
16:00 – Մրցույթի ամփոփում եւ մրցանակների հանձնում
16:30 – Գեղարվեստական մասի շարունակություն
19:00 – 19:30 - Փառատոնի պաշտոնական փակում
Տեղեկատվության համար զանգահարել`+374 98 63 13 39
Տեղեկություն
Guests խմբում գտնվող այցելուները չեն կարող մեկնաբանություն թողնել տվյալ հյուրանոցի վերաբերյալ:
Guests խմբում գտնվող այցելուները չեն կարող մեկնաբանություն թողնել տվյալ հյուրանոցի վերաբերյալ: